Persoonlijke krediet

loa

loa

%
%
Om u een volledig uitgewerkt kredietplan op te stellen en over te gaan tot het ter beschikking stellen van dit bedrag, is het noodzakkelijk dat u een aantal vragen beantwoordt.

1X informatie verstrekken, is tijd gewonnen voor iedereen.

We hebben heel wat info nodig, gaande van uw identiteit, rijksregisternr. waar u woont, werkt, hoeveel u verdient, tot wat uw partner als inkomen heeft en nog een aantal andere zaken. We willen u hierbij niet onnodig overladen met brieven, mails, en telefoons. Daar is niemand mee gebaat, toch?

We vragen u dan ook volgend formulier zo volledig mogelijk in te vullen, u vindt een checklist van documenten die u nodig zal hebben bij het invullen, maar ook de mogelijkheid om uw formulier alvast nu beginnen invullen, en eventueel later, thuis na het werk uw formulier verder af te werken. Daarom vragen wij als eerste uw naam en het emailadres waarop u persoonlijk bereikbaar bent. Eenmaal u start met de vragenlijst krijgt u van ons een mail met de nodige gegevens om uw vragenlijst op een later moment op een ander medium verder af te werken in onze klantenzone. Heeft u vragen aarzel niet om ons te contacteren, u vindt de contactgegevens onderaan en in de zijbalk van deze pagina

Geef uw emailadres in