Weldra een nieuwe website van dynia NV, onafhankelijke krediet & verzekeringsmakelaar

Hallo,

Om u naar de toekosmt toe nog beter te kunnen helpen hebben wij onze interne structuren gestroomlijnd. Teneinde administratief zo efficient mogelijk ons kantoor te runnen zal AFC kredieten niet langer een eigen rechtspersoon zijn, die naast dynia verkzekeringen stond. AFC kredieten zal verdwijnen en vervangen worden door Dynia NV, onafhankelijke verzekerings- en kredietmakelaar. 

Waarom is dit voor u belangrijk?

We centraliseren onze kennis en personeel onder één noemer, en zowel voor kredieten als verzekeringen zal u in de toekomst enkel nog dynia NV als bedrijfsnaam terugvinden op onze website en communicatie met u. 

Dankzij deze reorganisatie kunnen we u sneller en beter helpen bij het zoeken naar het gepaste krediet. Want dat is uiteindelijk het belangrijkste.

Wij beginnen waar uw bank eindigt.

Niet enkel zijn we zelf als klant het wachten beu, willen we zelf niet behandelt worden als een nummer, waarom zouden we u dan zo behandelen. Bij ons krijgt u een aanpak op maat. Niet zomaar vlug u een krediet aansmeren, maar nagaan wat uw doel is, waarom u een krediet afsluit en hoe we van daaruit bij onze kredietpartners het krediet met de scherpste tarieven op de kop kunnen tikken.

Helaas is onze website nog niet volledig klaar. In afwachting kan u ons mailen, of bellen want het is niet omdat onze website niet klaar is, dat we u geen gepersonaliseerde oplossing kunnen aanbieden.

Aarzel niet en vertel ons wat u wil kopen, waar u een krediet voor zoekt, hoeveel u wenst te ontlenen. wij zorgen ervoor dat u een krediet krijgt die voldoet aan uw financiële behoefte.

U kan bij ons terecht voor uw auto financiering, uw hypothecair krediet, een krediet voor een huwelijksreis/feest, verbouwingen enz

U kan ons bereiken op

Dynia NV uw onafhankelijke krediet en verzekeringsmakelaar

Dendermondse steenweg 228

1730 Asse

TEL:

[email protected]

Ja, ik wens een berichtje te ontvangen als de site online gaat.


Contact us